Asculta Radio Omega Live!

Echipa

Daniel Nimara
Daniel Nimară – Director General – Peste 15 ani de radio, toţi la Omega, de la începuturi. A produs alături de cel mai iubit radio din Gorj cele mai mari spectacole din judeţ. STRICT SECRET: e “Câine până la moarte!”
Condeescu Adriana
Condeescu Adriana – Secretariat – Face parte din divizia “neauzită” a radioului. Un rol bine definit şi mai complex decat vă imaginaţi. Ne dă salariile 😀
Viorel Garbaciu
Viorel Gârbaciu – Realizator – Un PRIETEN DRAG. Restul cuvintelor sunt de prisos. Realizează emisiunea noastră favorită: “Curtea cu prieteni”. Este Directorul Şcolii Populare de Artă Tg-Jiu.
Nelu Dumitru
Nelu Dumitru – D.J din anul 1977, promotor la Radio OMEGA şi la Radio TARGU-JIU, colaborator al Teatrului “Elvira Godeanu”.
Manuela Negru Popescu
Manuela Negru Popescu – Redactor / Crainic – Se află în echipa Radio Omega din 7 septembrie 1996, aproape de la începuturile existenţei acestui post local. Au trecut de atunci mai bine de 15 ani. S-a format aici, pas cu pas, pornind de la munca de teren ca reporter până la realizator de emisiuni, redactor şi crainic ştiri. Prezintă grupajele de ştiri de luni până vineri, după ora 12.00.
Patrulescu Iulia
Iulia-Elena Pătrulescu – Redactor-şef, prezententator ştiri, reporter, pricepută şi la Sport. Mereu dinamică şi critică, atentă la tot ce se întâmplă în viaţa de zi cu zi. Vocea sa o puteţi auzi în fiecare zi în cadrul Ştirilor Radio Omega, şi în weekend de la ora 13.00, în emisiunea de ştiri mondene Vip Fm.
Dragos Spahiu
Dragoș Spahiu – Redactor Muzical – Nu e nici cel mai nou, nici cel mai vechi, dar e actorul-profesor al echipei, cu o experienţă de aproape 10 ani în radio. După ce a hoinărit prin ţară în diverse teatre şi cochetând cu radiouri locale, s-a întors printre gorjeni şi predă arta actorului la liceu, iar la Omega îl auzi în CLUB OMEGA (şi când nici nu te aştepţi). Nu uita: ai grijă ce îţi doreşti că s-ar putea să se întample şi nu se ştie cine se va bucura.
Roibu Alin
Alin Roibu – Redactor Muzical – Din ciclul “Shaolin provoacă Ninja” este dansatorul radioului (15 ani de activitate). A început activitatea în media, cum era şi normal, la Radio Omega (’98-’01), a urmat Antena 1 Tg-Jiu (’01-’05) şi Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu”. Din anul de graţie 2007 s-a întors la BAZĂ.