Asculta Radio Omega Live!

19 ani

Aparut in urma cu 19 ani, postul de radio Omega a devenit in scurt timp cel mai important reper media din municipiul Tg-Jiu si din judetul Gorj. S-a intamplat acest lucru gratie entuziasmului si tineretii echipei initiale dar si faptului ca am fost primul post de de radio din judet care a emis in F.M. 91,8 MHz – aceasta este frecventa noastra de mai bine de un deceniu de cand transmitem cea mai buna muzica si cele mai importante stiri locale. La 19 ani de la prima transmisiune Radio Omega, ocupam in continuare, detasat, prima pozitie atat in topul audientei, cat si in topul accesarilor pe internet (Radio Omega se afla in segmentul “radiouri locale”, conform unui studiu de audienta efectuat la inceputul anului 2008 de catre Institutul de Studii Sociale, pe primul loc, cu peste 60% cota de piata, la mare distanta de urmaritori), toate datorate unui program dinamic, pe specificul HIT-RADIO, cu un puternic accent local, managementului bun si nu in ultimul rand dotarilor tehnice de exceptie. Si asta nu e tot! Am considerat ca este de datoria noastra sa ne implicam in viata comunitatii devenind partenerii sau producatorii celor mai importante evenimente din judet:

  • Zilele municipiului Tg-Jiu;
  • Galele Radio Omega;
  • Zilele municipiului Motru;
  • Festivalul Berii;
  • Festivalul International de Folclor;
  • Festivalul “Maria Lataretu”;
  • Sarbatorile de iarna si multe altele.

Am sprijinit mereu talentele Gorjului indiferent ca a fost vorba despre elevi deosebiti, scriitori sau oameni de cultura, sportivi campioni, interpreti de muzica populara sau usoara, acestia stiind deja ca pot gasi oricand in Radio Omega un sustinator al valorilor autentice. Un alt argument in sprijinul ideii ca Radio Omega a fost, este si va fi cel mai important reper media din Gorj il reprezinta echipa formata din profesionisti cu o experienta de peste 19 ani in domeniu: Manuela Negru, Iulia Patrulescu, Alina Tudor, Viorel Garbaciu, Daniel Nimara, Nelu Dumitru, Alin Roibu, Catalin Stamatoiu, s.a.
Postul Radio Omega, s-a ocupat in toti acesti ani si de calitatea transmisiei receptionate de ascultatorii nostri. In fiecare an s-au facut investitii in aparatura de ultima generatie si am inceput sa comunicam tot mai mult cu ascultatorii nostri. Am incercat sa raspundem totdeauna cu promptitudine la solicitarile acestora legate de muzica, emisiuni sau stiri, am fost prezenti in localitatile gorjene si am realizat reportaje despre problemele ridicate de locuitorii judetului. In prezent, Radio Omega este bine receptionat in cele mai importante localitati ale judetului Gorj: Tg-Jiu, Tg-Carbunesti, Bumbesti-Jiu, Rovinari, Balteni, Tismana, Ranca, Novaci, Ticleni, Motru etc, pe o raza de 100 de Kilometri, avand o putere maxima de emisie de 200W conform licentei de emisie.